Kontakt

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende en e-mail, hvis du har spørgsmål til os

Sådan finder du os

Beliggenhed

Vi er netop flyttet til en ny og større klinik på Daugbjergvej 26 A, 8000 Aarhus C. Klinikken ligger i stueetagen i Frisko bygningen i krydset mellem Silkeborgvej og den indre ringvej (Vestre Ringgade). Der er indgang til klinikken fra bygningens gårdside, som angivet på kortet.

Sådan finder du vej
Sådan finder du os

Med bil

Hvis du kommer i bil, er der mulighed for parkering i Frisko P-huset. Vores fripladser (61-65) ligger lige ved ind- og udkørslen til P-huset. Husk at registrere din bil i vores reception, hvis du bruger disse pladser. Hvis fripladserne er optaget, er der mod egenbetaling mulighed for bruge P-husets almindelige betalingspladser. Disse er markeret med et lille grønt skilt. Der er betalingsautomat i P-huset ved P-plads nr. 87 lige ved vores fripladser, ellers kan registering ske i egen P-app (Easypark, OK, Q-Park mm.).

Der er elevator til og fra P-huset, som angivet på kortet. Elevatoren ligger ved P-plads nr. 182. Der er også en trappe til højre for elevatoren. Klinikken ligger på niveau 2 og P-huset på niveau 0.

Sådan finder du os

Med bus

Hvis du kommer med bus, holder følgende busser lige ved klinikken: 4A, 5A, 11, 15, 113 og 124.

Sådan finder du os

Med tog

Med tog. Hvis du kommer med tog, er der mulighed for at tage bus nr. 4A,11 og 15 til vores klinik. Klinikken ligger 2 km fra Aarhus Hovedbanegård.

Find vej

Sådan finder du os hvis du er i bil.
Husk lyd

Scroll to Top