Før operation

Før operation

Vi ringer til dig

Når vi har modtaget din henvisning, ringer vi til dig for at aftale tid til undersøgelse/behandling. Her vil du blive informeret om forløbet af behandlingen, inkl. pris. Du vil selvfølgelig også få svar på eventuelle spørgsmål.

Før operation

Indkaldelse til forundersøgelse eller operation

Afhængigt af dit problem vil du blive indkaldt enten til forundersøgelse eller direkte til operation. I alle tilfælde vil du blive informeret grundigt om hele behandlingen.

Før operation

Røntgenundersøgelse

Såfremt du i forbindelse med forundersøgelsen eller behandlingen skal have taget røntgenbillede af dine tænder og kæber, er det vigtigt, at du møder uden smykker sv.t. ansigtet og halsen. Det vil sige uden øreringe, halskæde, hårspænde af metal samt piercinger sv.t. ansigtshuden, læberne og tungen.

Før operation

Inden operation

Det er vigtigt, at du har spist et godt måltid, inden du møder til operation i lokalbedøvelse. Det er også vigtigt, at du har børstet dine tænder grundigt. Hvis du skal have beroligende medicin i forbindelse med operationen, skal dette planlægges på forhånd. En ledsager skal i så fald følge dig hjem og være hos dig resten af dagen.

Før operation

Operationen

Foretages i lokalbedøvelse eller i narkose. Alle operationer vil blive udført af en specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, sammen med 1-2 specialuddannede klinikassistenter/sygeplejersker. For at holde operationsområdet så rent som muligt, vil der blive lagt steril afdækning over dit ansigt og overkrop. Du er velkommen til at høre musik under operationen.

Før operation

Dagen efter operationen

Vi ringer til dig dagen efter operationen for at høre, om alt forløber planmæssigt. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail, hvis du har spørgsmål til os.

Scroll to Top