Menu

Til patienter - Før operation

  • Vi ringer til dig. Når vi har modtaget din henvisning, ringer vi til dig for at aftale tid til undersøgelse/behandling. Her vil du blive informeret om forløbet af behandlingen, inkl. pris. Du vil selvfølgelig også få svar på eventuelle spørgsmål.
  • Indkaldelse til forundersøgelse eller operation. Afhængigt af dit problem vil du blive indkaldt enten til forundersøgelse eller direkte til operation. I alle tilfælde vil du blive informeret grundigt om hele behandlingen.
  • Inden operation. Det er vigtigt, at du har spist et godt måltid, inden du møder til operation i lokalbedøvelse. Det er også vigtigt, at du har børstet dine tænder grundigt. Hvis du skal have beroligende medicin i forbindelse med operationen, skal dette planlægges på forhånd. En ledsager skal i så fald følge dig hjem og være hos dig resten af dagen.
  • Operationen. De fleste operationer gennemføres i lokalbedøvelse. Alle operationer vil blive udført af en specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi, sammen med 1-2 specialuddannede klinikassistenter. For at holde operationsområdet så rent som muligt, vil der blive lagt steril afdækning over dit ansigt og overkrop. Du er velkommen til at høre musik under operationen.
  • Dagen efter operationen. Vi ringer til dig dagen efter operationen for at høre, om alt forløber planmæssigt. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har spørgsmål til os.

 

Menu


Kontakt

Specialtandlægerne Seedorffs Stræde
Klinik for Oral Kirurgi og Radiologi
Hans Hartvig Seedorffs Stræde
3-5, 2. sal, 8000 Aarhus C
T: 86 35 00 00
E: klinik@sptand.dk


Åbningstider

Mandag-torsdag: 8.00-17.00
Fredag: 8.00-13.00

Telefontider

Mandag-torsdag: 9.00-15.00
Fredag: 9.00-13.00

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Glemt din adgangskode? |  Glemt dit brugernavn?

×